EETCAFé PRINS ALEXANDER

EETCAFé PRINS ALEXANDER Úw adres voor de multi-culti keuken!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 821 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafé Prins Alexander. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 19:54 Was 'wel ok', niet bijzonder. Ik vraag me af de roti zelf wel echt vers was, hij was apart ingepakt in plastic. Jammer dat er geen keuze was om extra groente te bestellen. Vriendelijke bezorger.
2 jul 2022 om 19:09 Alles op tijd klaar en heerlijk hindoestaans eten!
28 jun 2022 om 8:32 De roti kip was weer heerlijk Eten was zoals altijd goed warm. En precies op de gewenste tijd bezord
25 jun 2022 om 6:39 Lekker gegeten en precies op de afgesproken tijd bezorgd.
23 jun 2022 om 21:59 Perfect op tijd. Goed heet. Heerlijk van smaak. Aanrader. Ga zeker nog een keer bestellen.
23 jun 2022 om 19:09 Zoals gewoonlijk met zorg bereid en een hele vriendelijke bezorger.
20 jun 2022 om 20:41 Zoals vanouds weer heerlijk gegeten … en nog beterschap voor de bezorger
13 jun 2022 om 9:04 Ik had de lange levertijd kunnen accepteren, maar toen ze besloten het ene artikel voor het andere te ruilen omdat ze 'niet op voorraad' waren en me niet eerst belden om te vragen of het goed was, bestel ik hier niet meer. Ik ben nog steeds niet ter
11 jun 2022 om 20:56 Eten perfect op tijd geleverd. Eten was goed heet. Erg goed van smaak. Portie's ruim voldoende. Ga hier zeker weer bestellen.
11 jun 2022 om 15:18 Het eten was redelijk.
8 jun 2022 om 9:19 Snelle en vriendelijke bezorging, Maar de bami moksi was niet te vreten.
7 jun 2022 om 1:09 Broodje bakkeljauw smaakt nergens naar en de kipkerrie was bijna grijs in plaats van geel. Geen smaak. Niet voor herhaling vatbaar helaas.