EETCAFé PRINS ALEXANDER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1002 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafé Prins Alexander. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2024 om 20:08 Eten was prima ,alleen de bezorging liet te wensen over! Ben na een uur wel netjes gebeld dat het wat later zou zijn, maar 2uur en 10 minuten is wat veel.
23 feb 2024 om 7:55 Prima en stipt op tijd.
10 feb 2024 om 20:52 Eten lekker, beetje zout, maar te lang wachten
10 feb 2024 om 20:33 Erg lekker
31 jan 2024 om 15:37 Het eten was heerlijk gegeten en warm is
24 jan 2024 om 19:55 bami hap was veel te scherp patat was te zout kort om slechte service
17 jan 2024 om 20:43 Super was weer heerlijk
8 jan 2024 om 15:51 moksi mag meer vleessoorten en meer jus. Smaak is prima
2 jan 2024 om 20:34 Dat beetje sambal op een broodje blijkt teveel gevraagd voor de 2e keer nu, kwaliteit was ook minder. Jammer!
29 dec 2023 om 21:32 Saoto soep is een aanrader.
27 dec 2023 om 9:33 Ik had samen met mijn collega een schnitzel menu besteld. Tot onze grote verbazing kregen wij een kip krokant schnitzel. Deze verkopen ze gewoon bij de albert heijn. Totaal niet wat je verwacht als je ergens een schnitzel besteld. De patat was slap.
23 dec 2023 om 9:14 Eten was geweldig, door omstandigheden erg laat waarvoor excuses. Ik ben toch tevreden